contact

Neem contact met ons op!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

locatie

Havenkerk Schiedam
Lange Haven 72
3111 CH Schiedam

parkeren

Voor het gemak van de gasten zijn er maar liefst drie belangrijke parkeergelegenheden op loopafstand beschikbaar. Allereerst is er de parkeergarage van de Passage met de ingang bij de Koemarkt. Daarnaast is er de parkeergarage van het ABC-complex met de ingang aan de Kreupelstraat. Ten slotte is er ook nog het ruime parkeerterrein gelegen aan de Westvest-Westmolenstraat, wat een uitstekende optie biedt voor bezoekers die met de auto arriveren.

Het parkeren in deze gebieden en de rest van de bruisende binnenstad is betaald op vrijdag tot 20.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Na deze tijdstippen en op zondag kunnen gasten echter kosteloos parkeren, waardoor het extra aantrekkelijk wordt om de stad te verkennen en te genieten van alles wat het te bieden heeft. Het is belangrijk om te weten dat de parkeerautomaten uitsluitend pinbetalingen accepteren, zodat gasten gemakkelijk hun parkeerkosten kunnen voldoen. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de handige ‘Mobiel parkeren’ optie, waardoor betalingen eenvoudig via een mobiele app kunnen worden gedaan