verwen je klant of medewerkers

maak indruk op je relaties!

Een geslaagd relatie-event hangt niet alleen van de inhoud af. De ruimte, aankleding, licht en geluid, en kwaliteit van de catering tellen mee bij het welslagen. Wij helpen je daarmee optimaal te scoren.

Maak voor je sprekers gebruik van het podium, of creëer een catwalk voor je nieuwe product. Geef 500 personen plek in een theateropstelling, of maak het intiem met ronde dinertafels. Samen maken we de juiste sfeer.

CONGRES

Prikkel en inspireer je zakenrelaties met een prachtige locatie aan de romantische Lange Haven. Voor een geslaagd seminar, symposium of productpresentatie.

BEDRIJFSFEEST

Verwen je medewerkers met een borrel, jubileum, receptie, teambuilding of eindejaarsdiner. Geef ze een topavond met lekkere hapjes, muziek en entertainment.

RELATIE-EVENT

Maak een onuitwisbare indruk op je relaties met een klantendag in een bijzondere sfeer. Gebruik de ruimte en onze creativiteit optimaal. Dat scoort!

Waarom de Havenkerk?

Niet alleen is de Havenkerk een prachtig gebouw, het is ook van alle gemakken voorzien! Er is gratis goede wifi. De vlakke vloer is voorzien van vloerverwarming en maakt het voor iedereen toegankelijk. Je kunt er makkelijk met 500 personen van een congres genieten.

Je kunt parkeren op loopafstand, en laden en lossen voor de deur. Het podium kan goed worden uitgelicht. Je kunt de ruimte flexibel invullen, ook met onze verrijdbare barren. In de zijgang kan alle horeca uit het zicht worden voorbereid.

historisch
aan het water
tot 500 gasten
parkeren dichtbij
faciliteiten op maat

Wij denken graag met je mee!

Of je nu een netwerkevent wilt organiseren waarover nog lang wordt nagepraat … of een teambuilding voor ogen hebt waardoor jouw organisatie nog steviger de toekomst in gaat … wij denken graag met je mee!

Jouw wensen en budget zijn ons uitgangspunt. Met onze ervaring, kennis en netwerk kunnen we je helpen om àlles uit de kast te halen. Creativiteit koppelen we graag aan haalbaarheid. Maak gebruik van ons!