een kostbare herinnering

Een trouwdag, huwelijksfeest, 25 jaar getrouwd, en zelfs een uitvaart: ze vormen kostbare herinneringen die je je hele leven meedraagt. Dan moet alles perfect zijn. En jij of je geliefden moeten het stralend en ontspannen middelpunt zijn.

Een geslaagd feest hangt niet alleen van de inhoud af. De ruimte, indeling, aankleding, licht en geluid, en kwaliteit van de catering tellen mee bij het welslagen. Fun-key events heeft daarin ruim 20 jaar ervaring. Samen maken we de juiste sfeer.

TROUWERIJ

Schrijd jij als bruid de kerk binnen terwijl het orgel speelt? Sta jij als bruidegom op het fraaie podium? Stroomt het zonlicht door het glas-in-lood naar binnen? Droom mee …

FEEST

Wil je na 25 jaar ‘getrouwde dienst’ een heerlijk feest met al je familie en vrienden? Een swingende band op het podium, lekkere hapjes, barren op diverse plekken …

UITVAART

Een mooi leven mag op een eerbiedwaardige manier worden herdacht tijdens een intieme uitvaart. Ons camera-team kan het zelfs online delen met familie over de hele wereld …

Waarom de Havenkerk?

Niet alleen is de Havenkerk een prachtig gebouw, het is ook van alle gemakken voorzien! Er is gratis goede wifi. De vlakke vloer is voorzien van vloerverwarming en voor iedereen toegankelijk. Je kunt er makkelijk met 500 gasten samen genieten.

Je kunt parkeren op loopafstand, en laden en lossen voor de deur. Het podium kan goed worden uitgelicht. Je kunt de ruimte flexibel invullen, ook met onze verrijdbare barren. En het kerkorgel is befaamd en onlangs gerestaureerd.

historisch
aan het water
tot 500 gasten
parkeren dichtbij
faciliteiten op maat

wij denken graag met je mee!

Of je nu een onvergetelijke trouwerij wilt organiseren waarover nog lang wordt nagepraat … een bruisend familiefeest voor ogen hebt … of een mooie, integere uitvaart wilt voor degene die jij zo lief had … Wij denken graag met je mee!

Jouw wensen en budget zijn ons uitgangspunt. Met onze ervaring, kennis en netwerk kunnen we je helpen om àlles uit de kast te halen. Creativiteit koppelen we graag aan haalbaarheid. Maak gebruik van ons!