een knallend event …

een onvergetelijke belevenis

Een festival waar bartenders je kennis laten maken met ongekende soorten jenever of gin … of dat prachtige concert … die indrukwekkende expositie … in de Havenkerk maken we graag ruimte voor cultuur. Hier kom je proeven, ruiken, zien, beluisteren én ervaren.

De ruimte, indeling, aankleding, het licht en geluid, en de kwaliteit van de catering koppelen we graag aan de creativiteit van Fun-key events. Samen zorgen we ervoor dat jouw cultureel evenement op ieders netvlies inbrandt. En dus onvergetelijk wordt.

locatie huren cultureel Schiedam

De Havenkerk was al jaren het decor voor festivals zoals het Jeneverfestival, Suikerzoet filmfestival, Nieuwbouwdag en meer. Welk festival heb jij hier voor ogen?

locatie huren cultureel Schiedam

Een concert op het bijzondere orgel van Maarschalkerweerd, het volledige Dickenskoor met de kerst, een klassiek strijkorkest of die sing-a-songwriter. Wie zet jij graag op het podium?

locatie huren cultureel Schiedam

De Havenkerk laat zich met stands makkelijk verdelen. Zo kun je de ruimte gebruiken als beurs, of als perfecte expo-ruimte. Waar zet jij de spotlights op?

Waarom de Havenkerk?

Niet alleen is de Havenkerk een prachtig gebouw, het is ook van alle gemakken voorzien! Het is overal invaliden-toegankelijk. Er is gratis goede wifi. De vlakke vloer is voorzien van vloerverwarming. Je kunt er makkelijk met 500 gasten samen genieten.

Je kunt parkeren op loopafstand, en laden en lossen voor de deur. Het podium kan goed worden uitgelicht. Je kunt de ruimte flexibel invullen, ook met onze verrijdbare barren. En het kerkorgel is befaamd en onlangs gerestaureerd.

historisch
aan het water
tot 500 gasten
parkeren dichtbij
faciliteiten op maat

Wij denken graag met je mee!

Maak jouw festival, concert of beurs tot een onvergetelijk event. Zorg dat het onderscheidend, aantrekkelijk, betaalbaar en comfortabel wordt. En tot in de puntjes georganiseerd… wij denken graag met je mee!

Jouw wensen en budget zijn ons uitgangspunt. Met onze ervaring, kennis en netwerk kunnen we je helpen om àlles uit de kast te halen. Creativiteit koppelen we graag aan haalbaarheid. Maak gebruik van ons!